Moving lights

Oslo Konserthus - Nye bevegelige lamper

OSLO KONSERTHUS
Elekrik Solutions gratulerer Oslo Konserthus med nye bevegelige lamper. Vi er stolte over å kunne fortelle at valget falt på Clay Paky.
Etter flere tester og shootout`s med konkurrerende merker var valget enkelt å ta for lysmestrene
Eivind Hermann og Kristoffer Silden. «Clay Paky var definitivt de beste lampene vi testet. Valget falt på 18 stk Alpha Spot HPE 1500, 4 stk Alpha Profile 1500 og 18 stk B-eye K20» forteller Kristoffer Silden, før Eivind Hermann fortsetter, «De andre konkurrerende merkene var ikke i nærheten av det vi fikk frem i Clay Paky lampene. Det var ingen andre som hadde det samme utvalget i goboer, zoom-egenskaper eller optikk som Clay Paky 1500-serien. Og vi må ikke glemme B-EYE K20! Jeg har ikke sett noen LED-lampe som er sterkere enn K20 for øyeblikket. Lysstyrken sammen med den roterende linsen, det gigantiske macrobiblioteket og fantastiske wash-egenskaper er det for øyeblikket ikke en lampe som er i nærheten av hva denne lampen kan prestere.»
Oslo Konserthus ligger i bydelen Vika og har siden åpningen i 1977 vært en ledende arena i norsk kultur- og musikkliv med et bredt tilbud til hele befolkningen. Verdens fremste artister og orkestre besøker jevnlig huset. Konserthuset presenterer rundt 300 arrangementer årlig.